12 sept 2007, 14:22

Най- боли 

  Poesía
991 0 19
Има трудности големи
във живота някой път,
но във дребните проблеми
задълбаваш всеки път.

6 часа е. Ти се връщаш
нервен, много уморен,
искам ти да ме прегръщаш,
но време нямаш все за мен.

Искам с теб да поговоря -
все намусен ти стоиш
и дори не отговаряш,
питам ли те - все мълчиш.

Аз не спирам, ти избухваш
и обиждаш ме за миг,
с две-три думи предизвикваш
моя плач със твоя вик.

Знай, сърцето в мене плаче
и за него няма лек.
Най-боли да те обиди
най-любимият човек.

2005 г.

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??