12.09.2007 г., 14:22 ч.

Най- боли 

  Поезия
993 0 19
Има трудности големи
във живота някой път,
но във дребните проблеми
задълбаваш всеки път.

6 часа е. Ти се връщаш
нервен, много уморен,
искам ти да ме прегръщаш,
но време нямаш все за мен.

Искам с теб да поговоря -
все намусен ти стоиш
и дори не отговаряш,
питам ли те - все мълчиш.

Аз не спирам, ти избухваш
и обиждаш ме за миг,
с две-три думи предизвикваш
моя плач със твоя вик.

Знай, сърцето в мене плаче
и за него няма лек.
Най-боли да те обиди
най-любимият човек.

2005 г.

© Цветелина Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??