1 sept 2022, 9:05

Най-хубавото вълшебство 

  Poesía » De amor
257 0 0

О, дете, ела при мен,

дъждът вън да спре,

да грее светъл ден,

да бъда аз добре!

 

Лъчи, радост ти ми дай,

сълзи пак да не потичат,

да ме грее слънце докрай,

теб - фея - очи да обичат!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??