Sep 1, 2022, 9:05 AM

Най-хубавото вълшебство 

  Poetry » Love
255 0 0

О, дете, ела при мен,

дъждът вън да спре,

да грее светъл ден,

да бъда аз добре!

 

Лъчи, радост ти ми дай,

сълзи пак да не потичат,

да ме грее слънце докрай,

теб - фея - очи да обичат!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??