1.09.2022 г., 9:05 ч.

Най-хубавото вълшебство 

  Поезия » Любовна
256 0 0

О, дете, ела при мен,

дъждът вън да спре,

да грее светъл ден,

да бъда аз добре!

 

Лъчи, радост ти ми дай,

сълзи пак да не потичат,

да ме грее слънце докрай,

теб - фея - очи да обичат!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??