11 ago 2011, 13:24

Най-великият 

  Poesía » Otra
414 0 0

Всички низши ме ебават.

И ще спрат ли най-накрая?

Те не щат да осъзнаят

колко аз се величая!

 

Те не щат да проумеят,

че от тях съм по-голям.

Няма скоро да се смеят - 

до един ще ги изям.

 

Мен не плашат ме селяци;

клоуни всякакви презирам;

анаболните глупаци

безпроблемно доминирам.

 

Аз Иисус съм вездесъщ!

Аз съм господарят строг!!

Аз съм силен, всемогъщ!!!

Ще призная - аз съм бог!!!!

© Сандостен Калций Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??