Всички низши ме ебават.
И ще спрат ли най-накрая?
Те не щат да осъзнаят
колко аз се величая!
Те не щат да проумеят,
че от тях съм по-голям.
Няма скоро да се смеят -
до един ще ги изям.
Мен не плашат ме селяци;
клоуни всякакви презирам;
анаболните глупаци
безпроблемно доминирам.
Аз Иисус съм вездесъщ!
Аз съм господарят строг!!
Аз съм силен, всемогъщ!!!
Ще призная - аз съм бог!!!!
© Сандостен Калций All rights reserved.