Донесох си душата.
Нали ти обещах!
Донесох си тъгата.
Тя е част от нас.
Донесох ти живота.
Нали ти обещах!
Донесох туй, що мога.
Но стига ли ти пак?
Донесох ти и обич.
Нали ти обещах!
Донесох ти и ревност.
Какво ги сполетя?
Донесох ти и слава.
Нали ти обещах!
Донесе тя провала.
Рискувах ли те аз?!
Донесох и кошмари,
но тях не обещах.
Без тях дали ще може?
Не мисля! Но… няма как!
© Кристас Todos los derechos reservados