7.10.2009 г., 11:50 ч.

Нали ти обещах 

  Поезия » Друга
502 0 1

Донесох си душата.

Нали ти обещах!

Донесох си тъгата.

Тя е част от нас.

 

Донесох ти живота.

Нали ти обещах!

Донесох туй, що мога.

Но стига ли ти пак?

 

Донесох ти и обич.

Нали ти обещах!

Донесох ти и ревност.

Какво ги сполетя?

 

Донесох ти и слава.

Нали ти обещах!

Донесе тя провала.

Рискувах ли те аз?!

 

Донесох и кошмари,

но тях не обещах.

Без тях дали ще може?

Не мисля!  Но няма как!

© Кристас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??