30 mar 2008, 9:29

Намигна ми небето ведро 

  Poesía » Filosófica
1077 0 31

Намигна ми небето ведро,

усмихна ми се чист - денят.

Почувствах се новородена,

окъпана във светлина...

Прегърна ме добрият вятър -

поисках с него да летя...

Мелодия на птиче ято

ми върна детската мечта.

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??