30.03.2008 г., 9:29 ч.

Намигна ми небето ведро 

  Поезия » Философска
1120 0 31

Намигна ми небето ведро,

усмихна ми се чист - денят.

Почувствах се новородена,

окъпана във светлина...

Прегърна ме добрият вятър -

поисках с него да летя...

Мелодия на птиче ято

ми върна детската мечта.

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??