Mar 30, 2008, 9:29 AM

Намигна ми небето ведро 

  Poetry » Phylosophy
1078 0 31

Намигна ми небето ведро,

усмихна ми се чист - денят.

Почувствах се новородена,

окъпана във светлина...

Прегърна ме добрият вятър -

поисках с него да летя...

Мелодия на птиче ято

ми върна детската мечта.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??