7 ene 2010, 10:18

Направо! 

  Poesía » De humor
761 1 25
(стихчето е от конкурс за продължаване
на първите два реда)))

Коя си ти и откъде се взе?
Измислих ли те, или те създадох?

Дойдé ми като в повече мезе.
Нещо като преходна награда.

Обичаш ли ме? Гледай съвпадък!
И аз самият много се обичам.
Но двама вече са калабалък.
Тълпа.
Освен когато се събличат.

Как тъй да слеем двете си души?
Това ми действа някак негативно.
Нервната система ми руши –
и централно, и вегетативно.

Казвай, казвай – откъде дойде?
Душ ще вземаш ли, или направо?
Това, че днеска си дошла – добре.
Това, че утре си отиваш – браво.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??