Хората казват "Надеждата умира последна",
но ето накрая, че умира и тя,
безутешни ще бъдем ние до края,
щом сега при нас смъртта е дошла.
Тъжна мъгла ми обзема душата,
черни са станали моите дни,
безнадеждност и мрак са вече мои приятели,
от очите се стичат горещи сълзи.
Кървящо сърце и само болка в душата,
сякаш някой ограбил е моите мечти,
слънцето сякаш не грее в небето,
само тъга... и боли... и боли...
Казват времето лекувало всичко,
и болка и мъка и тъжни очи,
само спомени хубави остават в сърцата
и топлят ни те през студените дни.
В памет на баща ми
Пламена Владимирова
© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados