7.06.2014 г., 23:00 ч.

Напразна надежда 

  Поезия
467 0 0

Хората казват "Надеждата умира последна",

но ето накрая, че умира и тя,

безутешни ще бъдем ние до края,

щом сега при нас смъртта е дошла.

 

Тъжна мъгла ми обзема душата,

черни са станали моите дни,

безнадеждност и мрак са вече мои приятели,

от очите се стичат горещи сълзи.

 

Кървящо сърце и само болка в душата,

сякаш някой ограбил е моите мечти,

слънцето сякаш не грее в небето,

само тъга... и боли... и боли...

 

Казват времето лекувало всичко,

и болка  и мъка  и тъжни очи,

само спомени хубави остават в сърцата

и топлят ни те през студените дни.

 

В памет на баща ми

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??