9 jul 2009, 14:18

Напрежение 

  Poesía » Del paisaje
502 0 7

 


вятърът

дъх е стаил

щурците не пеят

тихо просъскват

луната немее

чезнат звезди

облаци белеят

сред мрачно небе

далеч

мълнии блестят

канонаден тътен глухо ечи

напрежение

 

дано завали

  

 


 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??