Jul 9, 2009, 2:18 PM

Напрежение 

  Poetry » Landscape
497 0 7

 


вятърът

дъх е стаил

щурците не пеят

тихо просъскват

луната немее

чезнат звезди

облаци белеят

сред мрачно небе

далеч

мълнии блестят

канонаден тътен глухо ечи

напрежение

 

дано завали

  

 


 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??