10 may 2017, 9:12

Напук 

  Poesía » De amor
389 1 6

 

Обувам кубинки и рокля маниашка,
небрежно косата събирам,
завръзвам я с ластик на конска опашка,
и вежди лукаво повдигам.

Очите ми смайват с цвят топъл янтар,
зениците с лъч си играят,
две гладни пчелички отпиват нектар,
и литват на длан да гадаят.

На устните нежно червило блести,
с лилав  аромат ме разнежва,
нозете ми тръгват към тебе сами,
напук на света таралежен.

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??