10 sept 2019, 13:15

Напук 

  Poesía » De amor
1633 2 11

Пет стиха написах за тебе

и всички във коша стоят.

И сълзите си там ще оставя

върху горещите думи да валят.

 

Дано изтрият всичко,

до последния ред.

Да се стича мастило по листа,

да заприлича на теб.

 

Защото в сънищата размазан

пак идваш неканен, нелеп.

И пак се раждаш, когато

изтрила съм всеки куплет.

 

С безсъние пробвах - не става,

очите ми виждат пак теб.

Дори когато те няма,

очертават твоя силует.

 

Дали пък тогава неволно

бягам, за да дойда пак тук?

Шестия стих аз написах -

посветих го на тебе напук!

 

 

© Симона Богданска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??