15 sept 2009, 12:24

Нарекох с твоето име 

  Poesía
1027 0 1

Нарекох с твоето име всеки спомен.

И всяка моя вещ напомня ми за теб.

Днес вече други са очите ми

и аз се уморих да те обичам.

И тишината,

изтръпнала от моето чакане,

кънти в душата ранена.

Посребряха косите ми есенни –

напомнят ми вече за нашата зима.

 

Уморих се от чакане!

Да те обичам още –

                        боя се.

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не се бои да обичаш....Любовта е едно от най-хубавите неща в живота ни ! Харесах...
Propuestas
: ??:??