15 сент. 2009 г., 12:24

Нарекох с твоето име 

  Поэзия
998 0 1

Нарекох с твоето име всеки спомен.

И всяка моя вещ напомня ми за теб.

Днес вече други са очите ми

и аз се уморих да те обичам.

И тишината,

изтръпнала от моето чакане,

кънти в душата ранена.

Посребряха косите ми есенни –

напомнят ми вече за нашата зима.

 

Уморих се от чакане!

Да те обичам още –

                        боя се.

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не се бои да обичаш....Любовта е едно от най-хубавите неща в живота ни ! Харесах...
Предложения
: ??:??