ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Мило мое дете,
Запази от тоя ден спомен в твоето сърчице.
Мила мамина голяма надежда -
върви напред и нагоре - назад не поглеждай!
Върви със гордо вдигната глава,
без злоба - със пречистена душа.
Животът пред теб пътека простира.
Върви! Не се обръщай и не се спирай!
Напред и нагоре! Със лакти път проправяй!
Съдбата си сама направлявай!
Не се спирай пред трудности - напред върви!
На знания да си богата - учи, работи!
Старай се цял живот да се развиваш,
не разчитай на някого да се подпираш.
Нека Бог и Богородица бъдат със теб!
Здраве и късмет да те съпътстват навред!
Нека парички да имаш безброй,
запретни се да имаш и бизнес свой!
Работиш ли за хората, богата няма да станеш.
Но умната! Да не се хлъзнеш и паднеш!
Пътят към славата е дълъг и труден,
след това живееш живот – приказка,чуден.
Желая ти цялото щастие на Земята,
нека с добродетели да си богата,
нека ти е весело, усмихнато лицето,
нека благо и добро ти е сърцето,
нека да се срещнеш с Любовта
и да не познаеш истинска тъга.
Запомни за цял живот заръките мои!
Нека да станат амбиции твои!
Учи, работи, бъди добричка!
Бъди усърдна като пчеличка.
Бог вижда отгоре добрините ти
и за това ще те възнагради.
А ти Го почитай и възхвалявай -
на изкушения не се поддавай!
Напред и нагоре честно върви...
И... Бог да те БЛАГОСЛОВИ!!!
На Еви за пълнолетието и!
© Нели Todos los derechos reservados