Като палаво дете
есента боички плисва,
и с безброй от цветове
на земята, върху листа,
сътворява чудеса -
Отвори очи и виж
есенната красота!
Моля те, недей да спиш!...
А сега, детенце сладко,
вземи четка, лист, боички,
после, казано накратко,
с рисунка есенна зарадвай всички.
05.11.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados