20.09.2020 г., 7:20 ч.

Нарисувай есента 

  Поезия » Пейзажна, За деца
292 0 3

 

Като палаво дете 

есента боички плисва, 

и с безброй от цветове 

на земята, върху листа, 

сътворява чудеса -

Отвори очи и виж

есенната красота!

Моля те, недей да спиш!...

 

А сега, детенце сладко, 

вземи четка, лист, боички, 

после, казано накратко, 

с рисунка есенна зарадвай всички. 

 

05.11.2019.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??