Нарисувай ме с очи,
със целувка оцвети ме,
после сладко прегърни -
композирай ме по име.
С устните ме украси
като в слънчева кантата,
за да слее две души,
щом събуди се Луната.
С крехки длани фон налей
във картината вълшебна,
на нощта кажи - Здравей!
Влюбено ли ме погледна?
Музика за колорит
пожелай я със сърцето,
трепет, във очите скрит,
страстно гмурна се в морето.
Образът е вече цял,
а палитрата - щастлива,
топъл дъжд я бе валял,
прегърни ме и заспивай!
© Красимир Трифонов Todos los derechos reservados