May 6, 2012, 10:53 PM

Нарисувай ме с очи 

  Poetry » Love
789 0 3

Нарисувай ме с очи,

със целувка оцвети ме,

после сладко прегърни -

композирай ме по име.

 

С устните ме украси

като в  слънчева кантата,

за да слее две души,

щом събуди се Луната.

 

С крехки длани фон налей

във картината вълшебна,

на нощта кажи - Здравей!

Влюбено ли ме погледна?

 

Музика за колорит

пожелай я със сърцето,

трепет, във очите скрит,

страстно гмурна се в морето.

 

Образът е вече цял,

а палитрата - щастлива,

топъл дъжд я бе валял,

прегърни ме и заспивай!

 

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??