6 sept 2009, 12:20

Нарисувай ме с устни 

  Poesía » Erótica
1252 0 1

Целуни ме! Сега!
Докосни ме! На мига!
Ти си моя мечта!
Ти си лъч, светлина!

Нарисувай ме с устни
и с пръсти изкусни.
Целуни ме така,
както никоя не си целувал досега.

Аз знам, че друга те иска,
но на нея не ще те дам.
Защото те обичам повече от всичко,
дори и за чувствата ù не искам да знам!

© Катерина Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??