Sep 6, 2009, 12:20 PM

Нарисувай ме с устни 

  Poetry » Erotic
1251 0 1

Целуни ме! Сега!
Докосни ме! На мига!
Ти си моя мечта!
Ти си лъч, светлина!

Нарисувай ме с устни
и с пръсти изкусни.
Целуни ме така,
както никоя не си целувал досега.

Аз знам, че друга те иска,
но на нея не ще те дам.
Защото те обичам повече от всичко,
дори и за чувствата ù не искам да знам!

© Катерина Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??