13 dic 2014, 19:35  

Нарочно несбогуване 

  Poesía » De amor
321 0 2

Не публикувахме романа си
и ще мълчат отчаяните утрини
от наше нямане,

ще свети през деня тревожно лампата,
ще се търкалят сенки
във леглото неоправено,

върху столовете във безпорядък
дрехите със миризма на път
ще изпаряват спомени,

а джиесемите ни ще мълчат
със неплатени карти
между страницити на романа сложени.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??