13.12.2014 г., 19:35 ч.  

Нарочно несбогуване 

  Поезия » Любовна
319 0 2

Не публикувахме романа си
и ще мълчат отчаяните утрини
от наше нямане,

ще свети през деня тревожно лампата,
ще се търкалят сенки
във леглото неоправено,

върху столовете във безпорядък
дрехите със миризма на път
ще изпаряват спомени,

а джиесемите ни ще мълчат
със неплатени карти
между страницити на романа сложени.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??