Dec 13, 2014, 7:35 PM  

Нарочно несбогуване 

  Poetry » Love
322 0 2

Не публикувахме романа си
и ще мълчат отчаяните утрини
от наше нямане,

ще свети през деня тревожно лампата,
ще се търкалят сенки
във леглото неоправено,

върху столовете във безпорядък
дрехите със миризма на път
ще изпаряват спомени,

а джиесемите ни ще мълчат
със неплатени карти
между страницити на романа сложени.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??