16 oct 2009, 10:21

Нашата любов 

  Poesía » De amor
706 0 1

Доближавам тяло до твоето

и чувствам треперещото ти сърце.

Да, твоето момиче съм,

до тебе ще остана

в миговете на забрава.

Да, ти си моят мъж.

Готова съм за нещо,

да бъда някъде, някога, някоя -

най-добрата за нашата любов.

Ръцете ми вземи и в

прегръдка ни притисни.

Твоето момиче съм, а ти си моят мъж.

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??