Доближавам тяло до твоето
и чувствам треперещото ти сърце.
Да, твоето момиче съм,
до тебе ще остана
в миговете на забрава.
Да, ти си моят мъж.
Готова съм за нещо,
да бъда някъде, някога, някоя -
най-добрата за нашата любов.
Ръцете ми вземи и в
прегръдка ни притисни.
Твоето момиче съм, а ти си моят мъж.
© София Русева Все права защищены