16.10.2009 г., 10:21 ч.

Нашата любов 

  Поезия » Любовна
701 0 1

Доближавам тяло до твоето

и чувствам треперещото ти сърце.

Да, твоето момиче съм,

до тебе ще остана

в миговете на забрава.

Да, ти си моят мъж.

Готова съм за нещо,

да бъда някъде, някога, някоя -

най-добрата за нашата любов.

Ръцете ми вземи и в

прегръдка ни притисни.

Твоето момиче съм, а ти си моят мъж.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??