29 jun 2010, 14:14

Нашата нощ 

  Poesía
549 0 3

 

Ще ти подам

ръката си гореща...

Ще бродим дълго

 двамата в нощта...

И тръпнещите пръсти

ще се срещат...

А устните

ще парят от страстта...

Тя бурно ще извира

и ще топли

телата ни –

преплетени в нега...

А тръгне ли нощта със скрити вопли,

ще я изпратим

с мъничко тъга...

© Георги Ванчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??