29 июн. 2010 г., 14:14

Нашата нощ 

  Поэзия
547 0 3

 

Ще ти подам

ръката си гореща...

Ще бродим дълго

 двамата в нощта...

И тръпнещите пръсти

ще се срещат...

А устните

ще парят от страстта...

Тя бурно ще извира

и ще топли

телата ни –

преплетени в нега...

А тръгне ли нощта със скрити вопли,

ще я изпратим

с мъничко тъга...

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??