24 nov 2010, 13:45

Нашата нощ 

  Poesía » Erótica
1355 0 17

                                               Посветено

 

В тази нощ, буреносна и влюбено-тъмна,

аз отново се сякаш родих!

И покръстих!

Приласкана, поисках до теб да осъмна,

с пламенно-търсещи, вплетени пръсти...

А на утро - да броя по телата следите

от засъхналите ни... признания!

И да гадая - по сълзите в очите

(трудно дишащи)... нови желания...

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??