Посветено
В тази нощ, буреносна и влюбено-тъмна,
аз отново се сякаш родих!
И покръстих!
Приласкана, поисках до теб да осъмна,
с пламенно-търсещи, вплетени пръсти...
А на утро - да броя по телата следите
от засъхналите ни... признания!
И да гадая - по сълзите в очите
(трудно дишащи)... нови желания...
© Станислава Все права защищены