8 sept 2014, 17:43

Нашир и длъж... 

  Poesía » De humor
828 0 6

             (по Р. Бърнс.)  с  :)

На Бърнс... зарад куплети,
мечтал си е (поне веднъж)
целувка с Джени да усети
де що е мъж нашир и длъж.

Ма зная, не посмява всеки
сам самин след летен дъж
да хайманосва по пътеки
ни пък в цъфналата ръж...

Не че може тамо Джени
да го срещне изведнъж,
ами щото... с тез промени
не мож позна кой е мъж.

То и аз не съм баш цвети
(всеки стряскам отведнъж)
затва мирувай със ръцети
целувките за теб си дръж.

Точно мен недей целува
в цъфналата мокра ръж.
Зарад рими не си струва
зян да ставаш... Ади къш!
 

баба Ана

05.09.2014
"Раздумки в БДИМ" 

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??