10 jul 2008, 9:47

Нашите очи 

  Poesía » De amor
723 0 0
Черните очи се взират в сините,
трепват и в миг се отвръщат.
Не искам да си спомням песъчинките,
които от сърцето ми откъсваш.

Сините очи се вглеждат в черните,
чак сега ме гледат с уважение.
Не знам с какво или защо
бях заслужила презрение.

Сините очи сбогуват се със черните,
но няма и защо да си говорим.
Така банални са периодите,
най-добре вратите да затворим.



© Стели Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??