22 abr 2007, 0:52

Нашият клас 

  Poesía
715 0 0
Ето свършва и учебният ни час
така ще свърши и приятелството между нас.
Като гледам ни ти, ни аз
искаме края на тоз учебен час.
Ето свършва и учебният ни час
и ние ставаме осми клас,
сълзи рониме със глас,
че за раздяла време е
и край на последния ни час
и красивия ни клас .

© Йоана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??