Apr 22, 2007, 12:52 AM

Нашият клас 

  Poetry
713 0 0
Ето свършва и учебният ни час
така ще свърши и приятелството между нас.
Като гледам ни ти, ни аз
искаме края на тоз учебен час.
Ето свършва и учебният ни час
и ние ставаме осми клас,
сълзи рониме със глас,
че за раздяла време е
и край на последния ни час
и красивия ни клас .

© Йоана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??