4 jun 2017, 13:35

Призвание 

  Poesía
540 0 0

Малките ти пръсти,

малките ти пръсти обещават..

Изпод тях мелодия се ражда!

Толкова са малки, как ли 

съумяват да докоснат точните 

клавиши, черно-бели нотни пръски!

 

Под балкона детски глъч отеква,

Две очички тъжно ме поглеждат..

Но след миг магия сякаш виждам!

Над пианото,фурия ли се вие?!

И дъхът ми сякаш спира..

 

Две ръчички - бели, малки, нежни!

Музика се носи - две ръце небрежни..

Толкова е истинско, лесно и естествено..

Толкова е трудно!

Завещание болезнено!

 

© Просто Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??