16 jun 2009, 0:09  

В полет 

  Poesía » Otra
823 0 24


 На Добромир Тонев

Аз те виждам да яздиш, Поете –
конче-вихър под тебе лети.
И расте, възмъжава сърцето–
от родените в него мечти.

Няма пречки, ни тъмни съмнения –
има само един хоризонт
и към него сега устремени,
сте заложили даже живот.

Тези пътища пазят дъха ти
и копитата още кънтят.
Не утихват, дори и когато
е изминат житейският път.

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??