20 ago 2010, 21:56

Настроение 

  Poesía » Otra
478 0 3

                                                          НАСТРОЕНИЕ

 

                                                Ангелско крило ли ме докосна?

                                                Люляк ли цъфна?

                                                Медно ли менче в нозете ми хлопна?

                                                Душата -

                                                поток звънлив през тръни хукна,

                                                целува камъните и тревата... 

                          

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??