20.08.2010 г., 21:56 ч.

Настроение 

  Поезия » Друга
473 0 3

                                                          НАСТРОЕНИЕ

 

                                                Ангелско крило ли ме докосна?

                                                Люляк ли цъфна?

                                                Медно ли менче в нозете ми хлопна?

                                                Душата -

                                                поток звънлив през тръни хукна,

                                                целува камъните и тревата... 

                          

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??