27 jun 2008, 19:22

Настроение 

  Poesía » Filosófica
603 0 4

Настроение

 

Улица,

сняг и Луна.

Куче, надушило прясна следа.

Път, асфалтиран от мисли.

И някой, който отговаря:

                            "Зависи!"

Ден сив и мъгла.

Мъж с чадър под ръка.

Цирк със слон и арена.

Кон, клоун, завеса и сцена.

Нощ, легло... И тишина.

Вятър, който гони пердетата

навън, към уличната светлина.

Длан, опипваща тъмното,

зад две слепи очи...

Коридор и часовник, който мълчи.

Сън, който изтича

в пясъчен часовник...

Време е, съдба!

Обърни го!!!

Отвън ме чака

един страхотен чаровник - Животът!

© Росица Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??