17 nov 2010, 11:08

Натежал от прах 

  Poesía
651 0 19

Изгубени чувства

Дали не сънувам

Като дете съм

Не спирам 

Палувам

Ровя и търся

В смях се заливам

Малко тъга

Не унивам

Чувства захвърлени

В стари кашони

В разни мазета

Прашни тавани

Като забравени

Отминали рани

Като играчки 

Стари съдрани

Усмихва се 

Палячо едноок

Напомня ми

За стар урок

Напират 

Чувства разпиляни

В мен са

Всичките събрани

Няма болка

Няма страх

Избърсвам 

Натежала прах

С усмивка 

И с доброта

По-жив от всякога

 

 

 

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??