Разбъркана съдба. Кълбо от възли.
Пристегнала до синьо любовта.
Завихрени емоции... до сълзи,
измъчена от стегнатост душа.
Изстрадани усмивки... белоустни.
Молитвено преплетени ръце.
Мечти пресъхнали... безвръхни.
Притихнало след болката сърце.
И мисли натежали... кръстопътни -
за избора, за късче свобода,
за опита разплитащ тежки възли,
за полета... предречена съдба.
© Таня Мезева Todos los derechos reservados