2 ene 2010, 23:39

Научи ме! 

  Poesía » De amor
660 0 4

Научи ме да те мразя,

научи очите ми да не тъжат!

Научи ме как любовта си да погазя,

научи ръцете към друг да се стремят!

 

Научи ме да не те сънувам,

научи ме да не търся само теб,

научи ме да не те блeнувам,

научи ме да съм като лед!

 

Научи ме, научи ме,

научи ме на най-сложния урок!

Научи ме ти, убий ме,

научи ме да живея без любов!

© Дориана Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??